Какви таблети можем да очакваме през 2014 година

Технологиите се развиват с невероятна скорост и това може да означава само едно – във всеки един момент можем да очакваме нещо ново и нетрадиционно.  Както всички знаем, таблетите добиват все по-голяма и по-голяма популярност и много експерти прогнозират, че повечето хора ще се преориентират към ежедневното им ползване.
Разбира се, ние също сме убедени в огромните предимства на таблетите и именно поради тази причина очакваме с огромно нетърпение моделите, които ще ни предложат компаниите за 2014 година.
Според слуховете безспорни лидери на пазара на таблетите през 2014 година ще бъдат южнокорейският гигант Samsung и американският Apple. Е да, най-вероятно никак не сме ви изненадали, но все пак сме длъжни да споменем този факт.
Всъщност през идната 2014 година се очаква бум на големите таблети в http://tabletstorebg.com/. Това означава, че те ще са оборудвани с дисплеи от по 12 инча.
Новините за дългоочаквания 12.2-инчов таблет Samsung Galaxy Note отдавна витаят из технологичния свят, но този път наистина експертите смятат, че южнокорейците ще зарадват потребителите с многофункционален таблет с доста голям и естествено, удобен за употреба дисплей. А за най-нетърпеливите от вас ще кажем, че 12-инчовият таблет се очаква през първите месеци на 2014 година.
Няма съмнение, че Apple в никакъв случай няма да допуснат да останат по-назад от южнокорейците. Ето защ доста усилено се шуми около подготвянето на 12.9-инчов таблет от американския гигант. Говори се също така, че въпросният таблет ще бъде приложим най-вече в образователните и бизнес средите.
Няма никакво съмнение, че и двата таблета ще поддържат доста функционалности и по всяка вероятност на тях ще могат да се извършват най-често срещаните дейности, които извършваме и на компютър. Очакваме със затаен дъх какви точно таблети за 2014 година ще ни предложат двете най-големи компании за мобилни устройства.